JOVANA JEREMIĆ BRUTALNO ISPROZIVALA KOLEGINICE: Njene REČI SEKU KAO MAČ, spomenula PARTNERE I RAZVOD, GORI SVE
Jovana Jeremić, Foto: prentscreen/instagram/jeremicjovana

GORE MREŽE

JOVANA JEREMIĆ BRUTALNO ISPROZIVALA KOLEGINICE: Njene REČI SEKU KAO MAČ, spomenula PARTNERE I RAZVOD, GORI SVE

Jovana i Dragan istakli su u više navrata da su jedno drugom najveće ljubavi.

Objavljeno:

Voditeljka jutarnjeg programa na Pinku, Jovana Jeremić već neko vreme uživa u vezi sa 14 godina starijim biznismenom Draganom Stankovićem, čiji identitet je neko vreme krila od javnosti.

Jovana i Dragan istakli su u više navrata da su jedno drugom najveće ljubavi, a sada se Jovana Jeremić na Instagramu obrušila na koleginice koje kopiraju njenu i Draganovu ljubav i javno im se obratila.

- Obavestite neke moje koleginice sa drugih medija, koje bi da kopiraju moju i Draganovu ljubav, da njihovi momci prvo treba da se razvedu od žene da bi bile prikazane u javnosti kao velike ljubavi koje ih respektuju i gledaju kao kraljicu. Samo kažem, ništa lično. Vaša Jovana Jeremić, čitaj noćna mora na javi - napisala je Jovana.

Jovana Jeremić oplela po kolegincima
Jovana Jeremić oplela po kolegincimafoto: Printscreen/instagram/jovanajeremic

I ranije se javno obratila koleginicama

Jovana se nedavno na mrežama oglasila vidno besna, a tom prilikom se obratila pojedinim koleginicama koje se raspituju o tome da li je vila sa bazenom u Grockoj na njeno ime.

- Čula sam da je glavna tema da li je vila u Grockoj na moje ime! Vidim da neke moje koleginice bave tom tematikom, s obzirom da bi one verovatno želele da im jedan muškarac priredi da dobiju, bar jednom u životu, možda nešto više od parfema, a kamoli kada je vila u pitanju! Da vas oduševim - jeste! Nema potrebe da idete okolo, pozivate moje prijatelje, da idete na oglase da proveravate kuću... Ja ću da vam skratim muke! Jeste na moje ime i ne samo vila, mnogo toga još. Ali, nemojte uopšte da vaše zdravlje trpi zbog toga, ja sam želela javno da vam se obratim - rekla je Jovana.

1 / 8 Foto: Printscreen Instagram/jovanajeremic

- Te koleginice koje su se raspitivale kod mojih prijatelja juče, sinoć, pre dva dana, da li je kuća na moje ime, biće tagovane u nastavku mog storija, čisto da znaju s kojom kategorijom razgovaraju i o kome se raspituju - nastavila je Jeremićeva.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Blic/Milica Milojević Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.